Meteen naar de content

Nieuws

The Njord iPhone 14 Collection

07 Sep 2022

 

…en het is officieel!

Onze vrienden van Cupertino hebben zojuist de nieuwe iPhone 14 Series aangekondigd tijdens het ‘Far Out’ event van Apple, en ze zijn precies zo schitterend als we al verwachtten.

De iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro en 14 Pro Max zijn al prachtig maar wat ze nog mooier maakt zijn onze Njord hoesjes.

Nu de iPhone 14 Serie officieel aangekondigd is, kunnen wij eindelijk laten zien waar we achter de schermen mee bezig waren. En het is onze grootste lancering ooit!

Onze premium collectie van IJslands Zalmleer voor de iPhone 13 was al erg duurzaam. Zo upcyclen we de zalmhuiden die overblijven na de voedselindustrie, en maken we hier in onze fabriek in IJsland schitterende zalmleren hoesjes van. Door gebruik te maken van de natuurlijke energiebronnen van dat land, is dit een proces dat geen koolstofvoetafdruk achterlaat.

Wij leggen de lat hoog door ernaar te streven om het meest duurzame accessoire merk te worden en voor de iPhone 14 Serie zijn we nog een stap verder gegaan.

Meer kleuren.

Meer Materialen.

Nog duurzamer!

En… onze hoesjes zijn nu 33% dunner maar bieden nog steeds valbescherming van een hoogte van 2 meter.

Voor de iPhone 14 Serie hebben we kritisch gekeken naar alle materialen die we gebruiken en we hebben nu de meest duurzame materialen geselecteerd.

De dropcases zijn nu allemaal gemaakt van 100% GRS plastic. Zelfs de kleinste details als het logo en de cameraring.

Materialen - Ons bekende IJslands Zalmleer is terug voor de iPhone 14 Serie. Hiernaast introduceren we 3 andere, fantastische, duurzame en prettig aanvoelende materialen.

  • Suede Comfort+ by Gabriel, Denemarken. Gemaakt met 38% gerecyclede vezels, ziet deze stof er niet alleen prachtig en elegant uit, maar voelt deze ook verfijnd aan.
  • De stoffen Fabric en Tonal by Gabriel, Denemarken zijn gemaakt van 98% gerecycled post-consumer polyester en zijn zelf 100% recyclebaar. De stoffen hebben een mooi geweven patroon en zien er niet allen prachtig uit maar voelen ook heerlijk aan.
  • Genuine Leather is een echte klassieker. Deze duurzame en prettig aanvoelende stof veroudert prachtig met de jaren en krijgt een patina dat uniek is voor een specifieke gebruiker.

Voor de verpakkingen van de iPhone 14 Serie is bijna al het plastic vervangen door karton. Alleen de haak om het product in de winkel op te hangen, is nog van plastic. Wel is deze haak nu gemaakt van 100% GRS plastic en weegt deze slechts 3 gram. Zo hebben wij onze verpakkingen veel duurzamer gemaakt.

Natuurlijk zijn er nog verbeterpunten en komen we met updates voor onze iPhone 15 Collectie maar voorlopig zijn we al erg trots op wat we bereikt hebben met de iPhone 14 Serie.

Welk hoesje heeft jouw voorkeur?!

#stayintouch

#njordcollections

Liefs, vanuit de Njord Studio

Prev Post
Next Post

Bedankt voor het abonneren

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Njord
Sign Up for exclusive updates, new arrivals & insider only discounts
Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Inloggen
Shopping Cart
0 items